Akte ligjore për Industrinë Ushtarake

Ndërmarrjet shtetërore

Ligj nr.7582, datë 13.7.1992, “Për ndërmarrjet shtetërore”

 

Ligj nr.7582, datë 13.7.1992, “Për ndërmarrjet shtetërore”, i ndryshuar

 

Ligj nr.7670, datë 9.2.1993, Për një shtesë në ligjin nr.7582, datë 13.7.1992 “Për ndërmarrjet shtetërore”

 

Ligj nr.7743, datë 26.7.1993, për një shtesë në ligjin nr.7582, datë 13.7.1992 “Për ndërmarrjet shtetërore”

 

Vendim nr. 366, datë 05.10.1991, Për krijimin e ndërmarrjes së import-eksportit në varësi të Ministrisë së Mbrojtjes

 

Vendim nr. 397, datë 11.5. 2015, Për krijimin e ndërmarrjes shtetërore “Kantieri i ndërtimit dhe riparimit të anijeve”

 

Udhëzim nr.6, datë 3.9.1992 për zbatimin e ligjit nr.7582, datë 13.7.1992 “Për ndërmarrjet
shtetërore”


Trajtimi i veçantë i punonjësve të industrisë ushtarake
 

Ligj nr.9179, dt.29.1.2004, "Për një trajtim të veçantë të punonjësve, që kanë punuar në disa ndërmarrje të Industrisë Ushtarake"

 

Ligj nr.9179, dt.29.1.2004, "Për një trajtim të veçantë të punonjësve, që kanë punuar në disa ndërmarrje të Industrisë Ushtarake", i azhornuar

 

Ligji nr. 9687, datë 5.3.2007, Për një shtesë në ligjin nr. 9179, datë 29.1.2004 “Për një trajtim të veçantë të punonjësve, që kanë punuar në disa ndërmarrje të industrisë ushtarake”

 

Vendim nr. 163, datë 29.2.2012 për Revokimin e vendimit nr. 264, datë 14.6.1997 të Këshillit të Ministrave "Për Ruajtjen dhe Sigurimin e Uzinave Ushtarake të Rëndësisë së Veçantë"

 

Vendim nr.71, dt.4.2.2005, "Për rritjen e masës së trajtimit të veçantë të punonjësve, që kanë punuar në disa ndërmarrje të Industrisë Ushtarake, dhe të pilotëve fluturues, në pension"
 

Vendim nr.77, dt.4.2.2005, "Për disa ndryshime në vendimin nr.766, dt.8.12.1998 të Këshillit të Ministrave për pagesën e punonjësve të disa linjave teknologjike ushtarake të rëndësisë së veçantë të ndryshuar"
 

Vendim nr.161, dt.18.3.2004, "Për mënyrën e llogaritjes, të caktimit dhe pagesës së përfitimeve për punonjësit, që kanë punuar në disa ndërmarrje të Industrisë Ushtarake"
 

Vendim nr.178, dt.31.3.2005, "Për trajtimin e punonjësve civilë që dalin të papunë nga reforma në shtëpinë e pushimit të ushtarakëve, në Durrës"

 

Vendim nr. 766, datë 8. 12. 1998, Për pagesën e punonjesve të disa linjave teknologjike, ushtarake të rëndesisë së veçantë

 

Vendim nr. 766, datë 8. 12. 1998 Për pagesën e punonjesve të disa linjave teknologjike, ushtarake të rëndesisë së veçantë, i ndryshuar

 

Vendim nr. 672, datë 15.12.2000 Për disa shtesa dhe ndryshime në vendimin nr. 766, datë 8.12.1998, të Këshillit të Ministrave, “Për pagesën e punonjësve të disa linjave teknologlike, ushtarake, të rëndësisë së veçantë”

 

Vendim nr. 695, date 27.12.2002 Për disa shtesa dhe ndryshime në vendimin nr. 766, datë 8.12.1998 të Këshillit të Ministrave “Për pagesën e punonjësve të disa linjave teknologjike ushtarake të rendësisë së veçantë”

 

Vendim nr. 253, datë 27.4.2006 Për disa ndryshime në vendimin nr.766, datë 8.12.1998 të Këshillit të Ministrave “Për pagesën e punonjësve të disa linjave teknologjike ushtarake të rëndësisë së veçantë”, të ndryshuar

 Ministrja Kodheli në Ministerialin e Mbrojtjes në Bruksel 29 qershor 2017Ministrja e Mbrojtjes znj. Mimi Kodheli në Bruksel ku mori pjesë në takimin e ministrave të Mbrojtjes të vendeve anëtare të NATO...
Angazhimi i FA gjatë përmbytjeve, nëntor 2016 8 - 13 tetor 2016FA u angazhuan me forca dhe mjete në ndihmë të banorëve të prekur nga përmbytjet që përfshinë pothuajse gjithë vendin...
NATO - takimi i ministrave të Mbrojtjes 26 - 27 tetor 2016Takimi i ministrave të Mbrojtjes së vendeve të NATO konkludoi në dy ditë bisedimesh, 26 dhe 27 tetor, në Bruksel...
Kodheli dhe sekretari Fallon në stërvitjen “Albanian Lion - 16” 29 shtator 2016Në ditën e dytë të vizitës së tij në Shqipëri, sekretari i Mbrojtjes i Mbretërisë së Bashkuar z. Michael Fallon, i shoqëruar nga ministrja e Mbrojtjes...
Stërvitja e Përbashkët “Joint Effort-16” 26 shtator 2016U zhvillua “Dita e Vizitorëve të Shquar” e Stërvitjes së Përbashkët “Joint Effort-16”. Qëllimi i kësaj stërvitjeje, e cila nisi më datën 19 shtator, është rritja e ndërveprueshmërisë...
Nisen për në Shkollën e Trupës 317 rekrutë të rinj 10 tetor 2016Në sheshin kryesor të garnizonit “Skënderbej” u zhvillua ceremonia e nisjes drejt Shkollës së Trupës në Bunavi e 317 fituesve të testit për rekrutimet e reja në FA...
Forcat e Armatosura të Shqipërisë 2015-2016 2016Misionet, Modernizimi, Stërvitjet e Përbashkëta, Bashkëpunimi në fushën e mbrojtjes, ai civil-ushtarak dhe rekrutimet....
Kontributi i Forcave të Armatosura në infrastrukturë Janar - Shkurt 2016Ministria e Mbrojtjes dhe Forcat e Armatosura gjithmonë kanë treguar përkushtim dhe angazhim maksimal në ndihmë të popullsisë civile...
Shqipëria në “Trident Juncture-15” 16 tetor 2015Në ambientet e Komandës së Forcës Tokësore në Zall-Herr u zhvillua ceremonia e përcjelljes së trupave të kompanisë së parë të Batalionit të Dytë të Këmbësorisë...
Bëhuni pjesë e Forcave të Armatosura janar 2015Ministria e Mbrojtjes për vitin 2015 do të pranojë 500 ushtarë/detarë aktivë në radhët e FA. Prej këtij kontingjenti, 250 ushtarë/detarë aktivë do të pranohen në fazën e parë ndërsa pjesa tjetër në gjashtëmujorin e dytë...
Vizitë zyrtare në SHBA e ministres Kodheli 28-31 tetor 2014Ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli zhvilloi një vizitë zyrtare në SHBA me ftesë të sekretarit amerikan të Mbrojtjes z. Chuck Hagel...
Bashoku edhe ti! Bëhu pjesë e nismës, #shqiperiajoduhanit
Strategjia e Sigurisë Kombëtare Korrik 2015Në themel të Strategjisë së Sigurisë Kombëtare të Republikës së Shqipërisë është aspirata e popullit shqiptar dhe vullneti politik për të realizuar vizionin e përbashkët...
SHQIPËRIA EUROPIANE, DESTINACION BRENDA NESH korrik 2014 Raport Publik për 300 ditët e para
të qeverisjes
Ministrja Kodheli vizitë në Komandën Supreme të Forcave Aleate 26 maj 2014 Ministrja Kodheli: Shqipëria hap përpara në angazhimin tonë në NATO
Raporti vjetor 2014 i NATO 30 janar 2015Mendime të sekretarit të Përgjithshëm të NATO, Jens Stoltenberg, gjatë konferencës për shtyp për prezantimin e Raportit Vjetor 2014, në selinë e NATO, Bruksel...
Direktiva e Mbrojtjes 2017 Janar 2017 Dokumenti bazë mbi planet dhe programet e punës e të veprimtarive të MM, të FA në përmbushje të misionit kushtetues, si dhe detyrimeve si vend anëtar i NATO...
Dokumenti i Rishikimit Strategjik të Mbrojtjes 11 prill 2013Këshilli i Ministrave të Republikës së Shqipërisë miratoi dokumentin e Rishikimit Strategjik të Mbrojtjes...
Revista Mbrojtja Nr. 8 (2017) Gusht 2017Numri i fundit i revistës "Mbrojtja"...
Gazeta Ushtria 04 gusht 2017Numri i fundit i të përjavshmes gazeta "Ushtria"...


Arkivi Lajmeve
Gusht 2017
Ma En Pr Sh Di
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3